Ko te pukapuka o te Ao Tuarua Poutu-te-Rangi

Ko te putanga ka rite ki te pukapuka a te 1M Ao Maehe.

Rahi 30 x 22 cm, 400 whaarangi (350 te tae me te 50 i te b / w). Pepa a roto: Matte Couché 100 gr. mo te tae me te ururau o te 90 gr. mo te 1/1. Uhi ngohengohe. Taupokina ki te paki i roto i te moenga 300 gr. Matte kirihou. Te herea: PUR kua tuia ranei. 

Kei te whakaaro maatau ko te whakaputanga o te pukapuka e haangai ana ki te whakahohenga o TPAN. I roto i tena ko te pukapuka he whakauru ki tera kaupapa.

Mo te taarua, kei te rapuhia nga waahi pai rawa atu me te whakaaro ki te rahinga o te whakaputanga o roto, nga utu taarua me te kawe ki tetahi pito o te motu.

Ka rua nga putanga o te pukapuka

Kotahi, a roto, kore-arumoni, ma te ohaurunga te utu utu mo te 20 euro (kei roto nei te whakatakotoranga, te taarua me te kawe ki ia whenua). Ka tukuna ma nga whakahaere (MSGySV, Ao Maehe me etahi atu).

Ko tetahi atu, i te Huringa Tauhokohoko (kaore he take mo te rahui): ko te utu 50 euro. Ko tenei ara i roto i nga toa pukapuka me te tohatoha o te ao (Amazon, Casa del Libro, toa pukapuka me etahi atu ara hokohoko). Ka whakahohehia tenei ara tuarua 2 marama i muri mai i te ohaurunga o roto.  

  • Ko nga ara iahiko e rua ka whai i nga whakaritenga ture katoa.
  • Kei te whakatika maatau i nga utu mo te whakapae neke atu i te kotahi mano nga kape kua whakahaua. He mea whakamere ki te mohio e hia nga pukapuka e hiahiatia ana mo ia waahi. 
  • Ka taea te penapena pukapuka mai i tenei wa kia utua mo era tae atu ki te Oketopa 10. Kua katia nga ota ohaurunga ki reira. Ko nga ota hou me whakamahi te huarahi arumoni i te utu 50 euro.

Whakaaturanga pukapuka o te Ao 2 o Maehe

Ka whakaatuhia nga whakaaturanga pukapuka ki ia waahi. Ka tino whai kiko tenei pukapuka ki te hono atu ki nga hoa mahi me nga kaiuru 2MMM me te whakarite me te whakatutukitanga o te 3ªMM, me te akiaki i nga mahi katoa o mua.

Ko tenei ahua he huanga alt kau; tona ingoa konae ko te Whakarāpopototanga-Tohu.jpg

Etahi atu pukapuka

 I te Noema, ka puta te pukapuka kōmeke UN CAMINO A LA PAZ y LA NOVIOLENCIA.

He iti noa nga pukapuka o te 1st World March me nga hikoi a Central and South America.

Ko nga Ota o neke atu i te 10 pukapuka mai i te 2 o te Ao Poutu-te-rangi ka uru ki etahi o enei pukapuka.

Ko nga ra kua whakamaheretia e pa ana ki te whakaputanga me te ota o te pukapuka o te Maehe Tuarua o te Ao. Ko enei ra ka whakatikatikaina pea:

  • 15/9 - Te timatanga o nga Ota Pukapuka.
  • 2/10 - ZOOM - Ao mariko whakarewatanga o te pukapuka o te 2 MM. 10h. Costa Rica, 11am. Colombia, Panama, Ecuador, 12h. Sao Paulo Brazil, Chile, 13pm Argentina, 17pm. Moroko, 18pm. Central Europe, 21:30 pm India, 21:45 pm Nepal, 1h Korea ki te Tonga, 24/8
  • Panui o te 3 MM.
  • 15/11 - Katia nga ota ka mutu ki te whiwhi utu.
  • 15/11 - Te mutunga o te whakatakotoranga
  • 30/11 - Whakaurunga ki te Taa
  • 15/12 - He pukapuka taarua

Me pehea te tono me te tomokanga?

Ki te tono, e rua nga waahanga

  1. Whakakiihia te pepa e whai ake nei: https://docs.google.com/forms/d/16N-u1n0Tacyz-a7J-aMsk-j60A9Knn5YPG4_hlGMBTY/
  2. Tukuna atu ranei he imeera ki te wahitau pukapuka@theworldmarch.org e whakaatu ana i nga korero e whai ake nei:  Ingoa, wahitau, taone, whenua, hononga roopu ranei, waea waea. me te waehere whenua, te imeera me te Nama o nga kape kua rahuitia.

Mo te Moni Moni, ko te nama nama me whakatakoto moni i mua o te Mahuru 30:

IBAN: ES16 1550 0001 2500 0827 1421 

Upoko: Maehe Ao mo te rangimarie me te korekore 

KAUPAPA KAUPAPA: ETICES21XXX

Ka oti ana te moni putunga, tukuna mai tetahi nama mo to ingoa, nama me te ra otinga

Ko tenei ahua he huanga alt kau; ko tona ingoa ko te Cover-Muri Cover.png